Amsterdam_CW_MG_2943.jpg

Daniel J. Pernet, DC

Chiropractor, Directeur

Daniel is geboren in Australië en promoveerde aan de RMIT Universiteit met een Bachelor of Health Science en Master Degree in Clinical Chiropractic. Hij heeft in Australië in verschillende praktijken gewerkt en daar ervaring opgedaan in de behandeling van een diverse groep cliënten. In Nederland heeft Daniel gewerkt in praktijken in Delft, Maasdijk en Honselersdijk voordat hij zich in Amsterdam vestigde. Hij behandelde zowel gezinnen, kinderen, ouderen en atleten. Hij is gepassioneerd als het gaat om preventieve gezondheidszorg en wellness (welbevinden) en heeft een uitgebreide kennis van gezonde voeding. Daniel's missie is om hoogwaardige chiropractische zorg te leveren aan de gemeenschap van Amsterdam, en om mensen te ondersteunen bij het maken van stappen opweg naar een gezond en gelukkig leven.


Amsterdam_CW_MG_2918.jpg

Anna C. Beaton, DC

Collega Chiropractor

Anna is in 2010 afgestudeerd aan de Royal Melbourne Institute of Technology met een Bachelor in Chiropractie en een Master in Klinische Chiropractie (onderscheiding). Ze is haar hele leven in aanraking geweest met chiropractie en heeft in verschillende toonaangevende praktijken gewerkt in Australië. Naast haar Master heeft Anna verder geleerd en zich verscheidene technieken eigen gemaakt op gebieden als zwangerschap en kindergeneeskunde, en neurologie. Dit maakt haar tot een zeer deskundig en gekwalificeerd chiropractor die veel verschillende soorten patiënten kan helpen en hoogwaardige zorg biedt. Momenteel is ze een van de twee enige chiropractoren in Nederland die een certificaat voor 'Sacro Occipital Technique' heeft verworven. Dit is beoordeeld door middel van een bepaald aantal uren praktijkervaring, een uitgebreid examen, klinische vaardigheden op gebied van neurologie en cranio sacrale technieken van internationale standaard.


Amsterdam_CW_MG_3194.jpg

Bas Masteling

Fysiotherapeut

Bas heeft een bachelor in Bedrijfs-Economie (HES Amsterdam) en Fysiotherapie (Int. Hoge School Thim van der Laan). Van jongs af aan is hij gefascineerd door beweging. Voldoende en juist bewegen is voor hem een must om een gezond lichaam te hebben en te behouden. Als sporter (atletiek, klimmen, mountainbiken) weet hij hoe het voelt om met een blessure tijdelijk uitgeschakeld te zijn. Zijn behandelingen zijn er op gericht om de klant toch aan het sporten te houden en indien mogelijk uit te breiden. Bas' specialismen zijn dry-needling, en hardloop gerelateerde klachten.

Meer informatie over Bas
www.mfsc.nl


Myrte IJkelenstam

Shiatsutherapeut

Myrte is gediplomeerd Shiatsutherapeut.  Afgestudeerd in Europese studies, werkte ze in diverse organisaties in het werkveld van human resources. Hierin heeft ze ervaren wat het betekent dat in het dagelijkse leven en werk vaak vooral het “hoofd” wordt aangesproken. Ze is ervan overtuigd dat lichaam en geest niet los van elkaar gezien kunnen worden en ze ziet het als haar missie om via de shiatsutherapie tussen deze twee meer verbinding te brengen. De richting waarin Myrte binnen shiatsu is afgestudeerd is Zen Shiatsu. Deze stroming kenmerkt zich door de eeuwenlange praktijk vanuit de oosterse geneeswijze te combineren met inzichten uit de westerse geneeskunde en psychologie. In Tokio heeft zij onlangs een verdiepende nascholing gevolgd bij de zoon van de grondlegger van de zen shiatsu. 

Meer informatie over Myrte
www.shiatsu-coaching.nl


Onze Assistenten

Amsterdam_CW_MG_3225.jpg

Alle behandelend chiropractoren zijn lid van de Dutch Chiropractic Federation (DCF), Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC), International Chiropractor’s Association (ICA), Chiropractor's Association of Australia CAA en geven hun steun aan de Australian Spinal Research Foundation (ASRF).