Daniel J. Pernet, DC

Chiropractor, Directeur

Daniel is geboren in Australië en promoveerde aan de RMIT Universiteit met een Bachelor of Health Science en Master Degree in Clinical Chiropractic. Hij heeft in Australië in verschillende praktijken gewerkt en daar ervaring opgedaan in de behandeling van een diverse groep cliënten. In Nederland heeft Daniel gewerkt in praktijken in Delft, Maasdijk en Honselersdijk voordat hij zich in Amsterdam vestigde. Hij behandelde zowel gezinnen, kinderen, ouderen en atleten. Daniel is gepassioneerd als het gaat om preventieve gezondheidszorg en wellness (welbevinden) en heeft een uitgebreide kennis van gezonde voeding.


Scott J. Beanland, DC

Collega Chiropractor

Scott is ook afgestudeerd aan de RMIT Universiteit van Melbourne. Daar rondde hij zijn 5 jarige bachelor studie in Health and Science af en haalde er tevens zijn master in Clinical Chiropractic. Scott ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor gezondheid. Als kind namen zijn ouders hem geregeld mee naar de chiropractor. Daar merkte hij wat voor geweldige effecten de regelmatige behandelingen voor hem en zijn familie hadden. Hij groeide op aan de Australische kust en houdt van een fitte en gezonde levensstijl. Zijn interesses liggen dan ook bij de buitensporten en hij doet vooral veel aan surfen, zwemmen en fietsen. Scott vindt het geweldig om chiropractische zorg te verlenen aan hele families, kinderen en baby’s. Hij is een groot voorstander van het combineren van verschillende technieken chiropractie met oefeningen en voeding. Hij geeft u dan ook graag advies over een gezonde levensstijl. Scott is zeer gepassioneerd over het nut van chiropractie, iets wat terug te vinden is in alles wat hij doet. Hij streeft ernaar om zijn cliënten voor te lichten over het belang van een gezonde wervelkolom en een goed functionerend zenuwstelsel.


Viviane Smolders

Masseuse

Viviane is een gediplomeerde masseuse. Zij is gespecialiseerd in sport massage, deep tissue massage en Myofascial Release Therapy. Haar opleidingen volgde zij met succes bij Art Riggs (Amsterdam, San Francisco) en Fysicas in Zoetermeer. Tevens is zij licentiehouder bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Het is haar passie en missie om pijnklachten te bestrijden en/of te verlichten, de bewegingsvrijheid te vergroten en het prestatievermogen te verhogen en ook het verkrijgen van meer souplesse bij haar clienten is een doel. De behandelingen zijn vooral gericht op het ondersteunen van spierklachten, het bevorderen van het herstelproces na een medische ingreep, een sportblessure of ongeval, en het verminderen van het littekenweefsel. Viviane ziet het menselijk lichaam als een geheel, waarbij alles met elkaar in verbinding staat. Door deze verbindingen met bepaalde massage technieken te behandelen kunnen zij elkaar dusdanig gaan beinvloeden dat zij het herstel van de klacht zullen bevorderen.

Meer informatie over Viviane
www.vivianesmolders.nl


Bas Masteling

Fysiotherapeut

Bas heeft een bachelor in Bedrijfs-Economie (HES Amsterdam) en Fysiotherapie (Int. Hoge School Thim van der Laan). Van jongs af aan is hij gefascineerd door beweging. Voldoende en juist bewegen is voor hem een must om een gezond lichaam te hebben en te behouden. Als sporter (atletiek, klimmen, mountainbiken) weet hij hoe het voelt om met een blessure tijdelijk uitgeschakeld te zijn. Zijn behandelingen zijn er op gericht om de klant toch aan het sporten te houden en indien mogelijk uit te breiden. Bas' specialismen zijn dry-needling, en hardloop gerelateerde klachten.

Meer informatie over Bas
www.mfsc.nl


Myrte IJkelenstam

Shiatsutherapeut

Myrte is gediplomeerd Shiatsutherapeut.  Afgestudeerd in Europese studies, werkte ze in diverse organisaties in het werkveld van human resources. Hierin heeft ze ervaren wat het betekent dat in het dagelijkse leven en werk vaak vooral het “hoofd” wordt aangesproken. Ze is ervan overtuigd dat lichaam en geest niet los van elkaar gezien kunnen worden en ze ziet het als haar missie om via de shiatsutherapie tussen deze twee meer verbinding te brengen. De richting waarin Myrte binnen shiatsu is afgestudeerd is Zen Shiatsu. Deze stroming kenmerkt zich door de eeuwenlange praktijk vanuit de oosterse geneeswijze te combineren met inzichten uit de westerse geneeskunde en psychologie. In Tokio heeft zij onlangs een verdiepende nascholing gevolgd bij de zoon van de grondlegger van de zen shiatsu. 

Meer informatie over Myrte
www.shiatsu-coaching.nl


Onze Assistenten

Onze Assistenten

Alle behandelend chiropractoren zijn iid van de Dutch Chiropractic Federation (DCF), Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC), International Chiropractor’s Association (ICA), Chiropractor's Association of Australia CAA en geven hun steun aan de Australian Spinal Research Foundation (ASRF).